Click x Westerunie

Op 5 mei is het dubbel feest in Amsterdam. Niet alleen viert Click sowieso het hele jaar haar verjaardag met een tour, festivals en speciale edities, het is die dag bevrijdingsdag. Als onderdeel van het officiële Amsterdamse bevrijdingsfestival / het Vrije Westen host Click X Westerunie op 5 mei het openluchtpodium en een nu al epische nachtelijke afterparty. Een feestje zoals alleen mogelijk bij Click.

De dag begint op 5 mei om 12:00 uur, is gratis en in de buitenlucht op een van Amsterdams mooiste buitenlocaties, het industriële Westergasterrein tussen de gashouder en de WesterUnie.

Wat kun je verwachten? De beste muziek, topsfeer, ontspannen publiek, vreugde sappen en knabbels voor de energie.

Van 12.00 tot 17.00 uur de gezelligste disco om langzaam op te warmen. Van 17:00 tot 22:00 zal het elektronischer gaan worden. Vanaf 22:00 uur gaat Click nog tot in de vroege uurtjes door in de Westerunie en de Westerliefde (tickets via www.westerunie.nl).

Stefano Richetta - Hij is de drijvende kracht achter Click, een populaire techno organisatie en platenlabel die een bereik en fanbase tot ver over de Nederlandse grenzen heeft.

Natuurlijk op het programma dj & producer Stefano Richetta die met zijn ontembare toewijding en energie goede muzikale trillingen doet veroorzaken wanneer hij achter de decks staat.

Facebook        Soundcloud

Facebook        Website        Soundcloud

Facebook        Soundcloud

Facebook        Soundcloud

Facebook        Soundcloud

Michel de Hey - Voor deze bijzondere dag waar we allemaal de vrijheid vieren wordt Michel de Hey ingeschakeld. Deze Nederlandse technoheld staat al jaar en dag op de beste binnen- en buitenlandse technolocaties, verspreidt het betere technogeluid dwars door Nederland met zijn HEY! en is door de jaren een vaste waarde geworden op Click.

Aeden - staat voor een verfijnde, melodische en altijd dansbare sound. Aeden heeft meerdere releases gehad op Click Records. Hij staat wekelijks te draaien in clubs in Amsterdam en de bekende festivals deze zomer. In 2017 staat hij voor het eerst ook op SXM festival op stage met Âme, Black Coffee,  Bedouin en Jon Charnis, kortom we zijn blij dat hij bij ons staat….

Midnight City Soundsystem - een dj collectief geboren uit de wortels van het alom bekende Amsterdamse Midnight City. Nadat deze twee ervaren dj’s en tevens stelletje besloten om een feest te organiseren, was een dj team snel geboren. Disco en House is wat ze doen en ze weten de dansvloer op de juiste manier te raken. Met hun passie voor vinyl en muziek hebben zij schijt aan de mainstream en doen gewoon precies wat ze zelf willen. Dat is wat werkt en overstraald op het publiek. Toegankelijk, keihard dansen en happy faces sieren de dansvloer van het Midnight City Soundsystem.

Kraut - is het alter ego van Amsterdams producer Daniël Zuur. Sinds 2009 is hij welkome gast in zowel de Nederlandse club scène als ook buiten de grenzen. Denk aan Sisyphos, Katerblau, en Paradiso.

Met Kraut zoekt Daniël de grenzen op van wereldmuziek, electronica met uiteenlopende tempo's en kenmerkende percussie.

El Rub A Dub - (aka EL Bongo) is een DJ/percussionist die zijn passie voor t leven en alle mensen muzikaal omarmt. Met warme bassen en fijne deuntjes ontstaat de glimlach vanzelf!

In combinatie met goede reggae en een microfoon weet hij er altijd een gezellig feestje van te maken.