Praktische info

HUISREGELS 

 

Op Bevrijdingsfestival Amsterdam Het Vrije Westen is de toegang is gratis. Echter, de horeca- en toiletinkomsten maken het festival mede mogelijk, en het Bevrijdingsfestival is hiervan afhankelijk. Alvast bedankt voor uw bijdrage, en veel plezier!

 

-Het Vrije Westen verzoekt alle bezoekers altijd medewerking te verlenen bij het werk van de EHBO en andere hulpdiensten. 

-Racistische, seksistische, beledigende en/of discriminerende uitlatingen zijn niet toegestaan. Evenals het dragen van clubkleuren (voetbal, motorgangs e.d.).

-Leave no trace! Dit is een belangrijk principe van het festival. Er staan prullenbakken op het terrein en er zijn afvaldepots. Wees verantwoordelijk voor je eigen afval en houd het festivalterrein netjes.

-De gehele dag worden er beeld- en geluidsopnames gemaakt. Met het betreden van het terrein ga je ermee akkoord dat deze opnames, op welke wijze dan ook, openbaar gemaakt mogen worden.

-Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival. 

-Let op: er kan op het festivalterrein alleen met munten (breekbaar tot halve munten) betaald worden. Ze kunnen niet ingewisseld worden voor geld of retour worden genomen. Er kan overal gepind worden. 

-Sterke drank is niet toegestaan op het evenemententerrein.

-Wij schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar. Bij twijfel kan gevraagd worden om een oranje bandje te halen bij de bemande muntenverkoop met je legitimatie.

-Het op het evenemententerrein verkopen, dan wel te koop aanbieden van handelswaren is slechts toegestaan voorzover daartoe schriftelijke toestemming is verkregen van organisatie.

-Het is niet toegestaan open vuur te veroorzaken op het evenementen terrein

-Wildplassen is verboden, net als klimmen in objecten en bomen

-Rijwielen / Scooters / Brommers e.d. zijn niet toegestaan op het evenementen terrein. Deze dienen in de daarvoor bestemde stallingen geplaatst te worden

-Honden zijn niet toegestaan op het festivalterrein

-Geniet van de muziek en bescherm je oren. Bij hoge geluidsdruk is het verstandig om oordoppen te gebruiken. ‘I love my ears’ oordoppen zijn verkrijgbaar bij de bemande kassa’s.

-Houd het ook een leuk feestje voor de buurt. Gooi je afval bij weggaan in de afvalbakken, en gebruik de aanwezige plaskruizen en toiletten voor het vertrek.

Vier de Vrijheid!

INFO

 

Westergasfabriek Free WiFi 

Bezoekers van de Westergasfabriek kunnen gratis draadloos internetten in alle evenementengebouwen en een groot deel van het omliggende park. Het gratis WiFi netwerk ontsluit het gebied tussen de ingang aan de Haarlemmerweg, het manifestatieterrein en het Klönneplein bij de Gashouder. 

  

Gebruik maken van Westergasfabriek Free WiFi is simpel: 

Selecteer het netwerk WGF FreeWiFi 

Start je internet browser op en ga naar www.westergasfabriek.nl

Log eenmalig in met een e-mailadres of via Facebook.  

  

Routebeschrijving 

Openbaar Vervoer 

Vanaf Centraal Station: Bus 21, halte Van Hallstraat. 

Vanaf het Centrum: Tramlijn 10, halte Limburg van Stirumplein.  

  

Auto 

Vanuit het noorden: Ring West afslag S 104 (Haarlem). Centrum aanhouden. Rechtsaf bij Haarlemmerweg. 

Vanuit het zuiden: Ring West afslag S 103 (Haarlem, Halfweg) via de Haarlemmerweg richting Amsterdam Centrum volgen. Na 1,5 km ziet u aan uw linkerhand de Westergasfabriek.  

  

Parkeren: 

De Westergasfabriek is een autoluwe omgeving. Parkeren kunt u bij: 

Parkeergarage Q Park Westergasfabriek, Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam

(2,00 euro per 33 minuten / 30 euro dagtarief)