Kadinsky Sessions

De KADINSKY SESSIONS in het Amsterdamse Kadinsky Café zijn pre-covid ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een maandelijkse hangout voor liefhebbers van deep melodic en progressive house.

De vaste crew achter deze gezellige en laidback avonden zijn ook niet de minsten en al decennia lang gevestigde namen binnen de dance scene. (YOUTUBE, FB, INSTA)

Zo is FRANCESCO PICO behalve een ervaren DJ en producer tevens de drijvende kracht achter zijn eigen Magnitude Recordings label. De lijst releases is eindeloos en worden gedraaid door vele gerenommeerde top DJ’s. Zijn vierde artistalbum zal dit jaar het daglicht zien.

Het duo AROUND US bestaande uit Gaby Kraaijenhof en Jan Boom timmert de laatste jaren flink aan de weg middels een aanzienlijke reeks eigen producties, boekingen alsmede hun eigen feesten in ClubNL. Hun DJ sets staan staan altijd garant voor uplifting vibes en hun enthousiasme en passie werken immer aanstekelijk. Hun debuutalbum “Reaching Home” kwam begin 2023 uit en is voor hun een persoonlijk hoogtepunt tot nu toe.

RAS PAULUS staat weliswaar pas sinds 2017 achter de decks maar als zijn alter-ego MC PPHOLL heeft hij al een lange carrière achter de rug als host van talloze parties en festivals zoals Earth en Tomorrowland. Dikke kans dus dat hij op 5 mei zal multi-tasken. 


Kortom een ervaren en likeminded gezelschap waar de gezelligheid en liefde voor de muziek de bindende factor zijn.

Normaliter elke laatste zaterdag van de maand te beluisteren in Kadinsky Café maar op 5 mei “all day long” tijdens Het Vrije Westen in het Westerpark.